tisdag 23 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-24 01:00


Mansstaden - Del 9: Sodom idag - Den ogudaktiga och syndiga staden Sodom har enligt arkeologer hittats i Jordanien. Fynd på platsen tyder på att staden ska ha varit övergiven i 700 år.

De religiösa har tystnat i Sverige - Läsarmejl av artig Kyrkor och bönhus stänger och korsen blir nedtagna undan för undan i våra kyrkor och i andliga rum som på sjukhus.


Hillary Clinton hotar yttrandefriheten - Webbsajten  grrrgraphics.com har stängts ner tre gånget efter att ha publicerat nidbilder på Hillary Clinton som har fått spridning via sociala medier.


Muslimsk bön: Döda alla kristna - I en uppmärksammad video sjunger en muslimsk man i Belgien en muslimsk bönesång där han bland annat ber att Allah ska döda alla kristna.

Häxskola startar i augusti i Valanda, Göteborg - Läsarmejl av NilsI SLUTET AV AUGUSTI INTRODUCERAR VALANDA KONSTHÖGSKOLA KURSEN HÄXSKOLAN!


I denna synagoga botade Jesus sjuka - Arkeologer har funnit resterna av en antik synagoga i norra Israel som ger stöd för Bibelns berättelse om att Jesus gick omkring, predikade och botade i synagogorna på den galileiska landsbygden.


Mansstaden - Del 8: Bön för Sodom - Världens äldsta homosexuella par som är hittad i ruinerna av Sodom och Gomorra. Abraham bad till Herren för det ogudaktiga Sodom. Han bad för människorna att de skulle bli räddade. På samma sätt ska vi ha nöd och be för människorna.   


Pressen ökar på Svenska kyrkan - Av Holger Nilsson Det pågår ett unikt tryck på Svenska kyrkan, den kritiseras nu öppet i profan media av olika röster. Det är nu dags för kyrkan att inse sin krissituation.


Jesu kärlek är så underbar - Christer Åberg spelar ukulele och sjunger Jesu kärlek är så underbar. Den sjöng faktiskt Elvis Presley också på sin tid!


Kanal 10 gjorde en avancerad skatteplanering - Bild: Dagen. Kanal 10-chefen Börje Claesson har hjälpt en skånsk affärsman att slippa reavinstskatt i samband med en fastighetsaffär, skriver Dagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar