måndag 29 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-30 01:00


Christer Åberg-länk leder till sexsida - Någon skickar spamlänkar på Facebook och påstår att det är Youtube-video av mig, men de leder till en porr-sida.


Moder Teresa inget helgon - Moder Teresa med ett barn.  Påven Franciskus ska helgonförklara Moder Teresa den 4 september. Men hon är absolut inget helgon nu och var det inte heller när hon levde!

Så talar du i tungor - demonstration - Så talar du i tungor - demonstration av Christer Åberg.


Sex fel med sex -


"Det pågår en islamisering" - Läsarmejl av Bertil Rosenius Sverige genomgår just nu - framför våra öppna ögon och öppna famnar - en islamisering av aldrig skådat slag. Sverige genomgår just nu ett odiskutabelt, omfattande och snabbt AVFALL - från kristen tro! 


Demoner i karate - Jesse Jane McParland - Jesse Jane McParland, 9 år på bilden. Jag har tränat karate, så jag känner väl till att det är demoner i karate.


En katolsk nunnas besök i helvetet - Läsarmejl av Nils Men jag noterade en sak: de flesta själarna som är i helvetet trodde ej på existensen av helvetet!


Martin Luthers antisemitism - Vid den amerikanska lutheranska kyrkans senaste samlingsmöte i New Orleans, väcktes förslag både på att stoppa allt amerikanskt bistånd till Israel och att desinvestera i landet. 


USA har 31 kön - Människorättsorganisation i USA anser att det finns 31 kön.


Svenska kyrkan är splittrad - Av Holger Nilsson Vad vi ser i Sverige är en kyrka som är splittrad. Motsättningar mellan en andlig falang och den politiskt korrekta bli allt mer tydlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar