måndag 22 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-23 01:00


I denna synagoga botade Jesus sjuka - Arkeologer har funnit resterna av en antik synagoga i norra Israel som ger stöd för Bibelns berättelse om att Jesus gick omkring, predikade och botade i synagogorna på den galileiska landsbygden.


Mansstaden - Del 8: Bön för Sodom - Världens äldsta homosexuella par som är hittad i ruinerna av Sodom och Gomorra. Abraham bad till Herren för det ogudaktiga Sodom. Han bad för människorna att de skulle bli räddade. På samma sätt ska vi ha nöd och be för människorna.   


Pressen ökar på Svenska kyrkan - Av Holger Nilsson Det pågår ett unikt tryck på Svenska kyrkan, den kritiseras nu öppet i profan media av olika röster. Det är nu dags för kyrkan att inse sin krissituation.


Jesu kärlek är så underbar - Christer Åberg spelar ukulele och sjunger Jesu kärlek är så underbar. Den sjöng faktiskt Elvis Presley också på sin tid!


Kanal 10 gjorde en avancerad skatteplanering - Bild: Dagen. Kanal 10-chefen Börje Claesson har hjälpt en skånsk affärsman att slippa reavinstskatt i samband med en fastighetsaffär, skriver Dagen. 

8-årig pojke dödad av bomb i Göteborg - En pojke i åttaårsåldern dödades av en explosion i en lägenhet i ett flerfamiljshus i Biskopsgården i Göteborg.


13-årig pojke befrias från självmordsbomb - Här befrias ett "ISIS barn självmordsbombare i åldern 12 eller 13 år från ett bombbälte innan det detonerades!


Mansstaden - Del 7: De tre änglarna - När Gud skulle rädda mänskligheten så kom han själv som människa i Jesus Kristus! När nu Gud vill rädda Sodom och Gomorra så besökte han städerna själv. 


Stor väckelse i Bangladesh - Av Mikael walfridsson Samtidigt med att vi upplever en enorm förföljelse av kristna i den muslimska delen av världen, så har Herren bitit sig fast och låter väckelsens eld brinna i Mellanöstern.


Ulf Ekman går emot Livets Ord - Bild: Dagen. Ulf Ekman befarar att Anders Gerdmars bok, om skillnaderna mellan katolsk och evangelisk tro, ska göra Livets ord alltmer antikatolskt, skriver Dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar