fredag 5 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-06 01:00


Endast barnet ser... - Man kan fundera på om HC Anderssens saga "Kejsarens nya kläder" verkligen var en saga. Den beskriver ju perfekt sanningen om synden i vår tid och dess förnekelse.

Donald Trump frälst - David Winther berättar bland annat att den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump har blivit frälst.

Många frälsta i muslimska världen - En historisk tillväxt av antalet kristna pågår i den muslimska världen. Detta beror på Islamistisk förföljelse och kristna som gensvarar i kärlek.

Den muslimska dödslistan - Fatah har publicerat en lista om vad organisationen "uppnått" för palestinierna. Bland annat skryter de om att de har dödat 11 000 israeler. Fatah är Palestinska myndighetens president Mahmoud Abbas parti. Deras systerparti i Sverige är Socialdemokraterna.


Satan gömmer sig i din näsa - www.answeringmuslims.com Muslimer måste verkligen tro att Satan stannar i näsan på natten, eftersom de måste tro på vad Muhammed sa.


Adolf Hitler var i hela sitt liv en trogen katolik - Adolf Hitler var katolik och medlem i Katolska kyrkan ända tills han begick självmord i andra världskrigets slutskede.


44 punkter på koranens felaktigheter - Texten är från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli Här är en kort lista sammanställd på koranens och hadithernas interna och externa uppenbara motsägelser och felaktigheter i 44 punkter.

Mary Baxters första besök i helvetet - Läsarmejl av Nils "Kom ihåg att tala om för människorna att Helvetet är verkligt. Miljoner förlorade själar finns här och flera kommer VARJE DAG."


Pride - medias kelgris - Av Holger Nilsson Svensk media har återigen lagt sig platt för Prideveckan och stämt in i en gemensam hyllningskör till denna.

Församlingen i profetian - Gösta Karlsson undervisar om församlingen i profetian/tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar