tisdag 16 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-17 01:00

Olika nådegåvor - Christer Åberg talar om Andens gåvor med utgångspunkt från 1 Kor 12:4-6.


Uppryckandet sker före Jesu återkomst - Bibeln lär oss att innan Jesus kan komma tillbaka måste uppryckandet av de troende först ha skett!


Svenska kyrkans motstånd mot Israel - Av Holger Nilsson Gång efter gång utmärker sig Svenska kyrkan i sitt agerande mot Israel, Det är inte undantag utan en regel.

Gåvan att skilja mellan andar - I detta cirka 10 minuters långa klipp tar jag på ett enkelt sätt upp att vi inte ska vara okunniga i de andliga tingen och att vi behöver fungera i gåvan att skilja mellan andar.


Sju frågor om Donald Trump - Donald Trump och Maria & Stefan Hallman. Jag har frågat det kristna paret Maria och Stefan Hallman om vad de tycker om den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump och varför de vill att han ska vinna. Här är frågorna och svaren.


Förlamad helad efter 23 år - Filmdokument: Förlamad i 23 år - Jesus botade Delia Knox. Här botar Jesus Delia Knox från hennes förlamning som hon har haft i 23 år så att hon kan lämna rullstolen.

Muslimska terrordåd i Thailand - Turistparadiset Thailand har muslimsk terrorism ökat markant under senare tid. Under senaste dygnet exploderade minst elva bomber med flera dödsfall.


Uppryckandet sker plötsligt - En del som inte tror på uppryckandet anklagar troende för att tro på ett osynligt uppryckande. 


Dopets Sanna, Andliga Betydelse - Läsarmejl av Nils Dopets Sanna, Andliga Betydelse i Romar brevet kap. 6.


Uppryckandet och Jesu återkomst - Har du tänkt på att innan Jesus kan komma tillbaka till jorden måste uppryckandet av de troende först ha skett?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar