torsdag 18 augusti 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-19 01:00


Sverige inför tiggeriförbud? - Bild: DN. Sverige kan få ett tiggeriförbud. "Det är knappast en del av den svenska modellen att lösa fattigdom med tiggeri", säger civil- och kommunminister Ardalan Shekarabi (S) till DN.

Har du blivit helad? -

Församlingen Arken 30 år - Linda och Gunnar Bergling berättar om Församlingen Arkens historia.

Liknelsen om farisén och tullindrivaren - "Men tullindrivaren stod långt borta och vågade inte ens lyfta blicken mot himlen, utan slog sig mot bröstet och bad: Gud, förlåt en syndare som mig."


Frälsning och jihad i islam - Muslimen kan inte vara säker på om han är frälst. Därför är den enda "säkra vägen" till paradiset för en muslim att han dör som martyr under islams heliga krig, Jihad. 

40.000 frihetsberövade i Turkiet - Totalt har 40.029 personer har frihetsberövats i utredningar om det misslyckade kuppförsöket den 15 juli, uppgav Turkiets premiärminister Binali Yildirim i ett tv-sänt tal. 


Vilka eldar bilar? - Enligt Brottsförebyggande rådet, Brå, har över 2.000 bilar i Sverige brunnit mellan januari och juli i år. Jag undrar helt enkelt: Vilka bränner upp bilar?


Mansstaden del 5: Uppryckandet - Flykten från Sodom är en profetisk förebild på det bibliska uppryckandet. Beviset för detta påstående är att Jesus själv använder det som en profetisk förebild till uppryckandet.

8-åring såg uppryckandet och vedermödan - Läsarmejl av Nils Jesus visar 8-åriga Jannet, Uppryckelsen och Vedermödan.Janet Balderas Canela, Puerto Rico, fick som 8-åring se en Vision.

Om du dör idag, vart går du då? - Det är upp till dig att ta emot Jesus eller gå förlorad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar