söndag 31 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-08-01 01:00


Jesus har besegrat den homosexuella synden - Av Maria Hallman Homosexualitetens förbannelse är fastspikad på Golgata kors. Där hänger synden. På grund av vad Jesus har gjort för dig kan du bli fullständigt fri. 


Är du redo för uppryckandet? - När som helst kan Jesus hämta hem de som tror på honom. Är du redo?


Är Pride lämpligt för barn? - Bilden är från Pride i Toronto.


Mansstaden - Del 3: Den onaturliga miljön - Människor behöver en naturlig kontakt med det motsatta könet. Finns inte den kontakten så blir det osunt och leder till onaturlighet.

Bön angående prideparaden -  - Be att Guds Ande överbevisar människorna, i prideparaden idag i Stockholm, att de blir överbevisade om synd och rättfärdighet och dom, så att de omvänder sig till Jesus och blir frälsta!


Christer Åberg predikar för kossorna - När jag var ute i skogen och talade in en predikan i mobilen kom det några kossor som ville höra vad jag hade att säga. 

Mannen på den vita hästen - Läsarmejl av nils Rösten från Ängeln säger: "Denne man är mannen på den vita hästen. "


Pride - årets onaturliga spektakel - Av Holger Nilsson Bild: lajkat.aftonbladet.se.I normala fall och hos sunda människor så döljer man sitt könsorgan – men inte här – i årets onaturliga spektakel.


Allah - månguden - Månguden från alla fyra sidor. Notera månskäran snidat på bröstet.De trodde att Allah, månguden, var den störste av alla gudar. Muhammed bestämde att Allah också var den ende guden. Den muslimska trosbekännelsen är inte "Allah är stor" utan "Allah är den störste" (alltså störste bland gudarna). 


Barn namnges efter demoner - Bild: Aftonbladet.Föräldrar har nu börjat namnge sina barn efter demonerna i Pokémon-spelet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar