fredag 1 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-02 00:58


Facebooks obehagliga funktion - Facebook har en mycket obehaglig funktion som spårar dig och dina blivande Facebookvänner.

En sådan frälsning - Gösta Karlsson - Väckelserop av bibelläraren Gösta Karlsson. 


Brexit – Guds dom över EU - Läsarmejl av Lars Enarson  Brexit kommer att leda till större kaos och upplösning i världen. Precis som President Obama kommer att lämna efter sig en värld i kaos och upplösning. Detta bereder världen för Antikrist och Messias ankomst. 


Hebreiska med Daniela och Hanna - Vill du lära dig hebreiska? Har du kanske redan en längre tid velat lära dig modern hebreiska men hittar ingen kurs nära dig? Eller kanske du inte vill pendla genom stan för att komma till kursplatsen?


Aaron Chervenak gifte sig med sin Iphone - Se video! Den 20 maj gifte sig Aaron Chervenak med sin Iphone. Vigseln skedde i ett vigselkapell i Las Vegas. 


Har judarna skapat ISIS? - De senaste dagarna har skett så många muslimska terrordåd så det är svårt att hålla reda på dem. Och det är fortfarande ramadan. Muslimernas fastemånad. 


Brexit till Swexit - David Winther - Av David Winther  Sverige betalar mest av alla länder till EU! Vi har minst, minst inflytande och betalar mest! 


Brexit banar väg för Super-EU? - Kontentan av "Brexit", som Storbritanniens utträde kallas för, och kommande länders utträde, kan komma att resultera i ett Super-EU.


Country Gospel fest Gävle - www.uppdragsverige.orgVälkommen till en musikfest i skön countrystil. I Boulognerskogen mitt i Gävle inbjuder vi till en eftermiddag och kväll med ett blandat program. Flera olika kyrkor och organisationer från trakten finns på plats.


Salomonssons Maskinhall G:A Hjälmseryd fortsätter - Nenne Lindberg & Alliansförsamlingen G:A Hjälmseryd presenterar  SALOMONSSONS MASKINHALL G:A HJÄLMSERYD  Fred 1 juli 19.00 * Lörd 2 juli 15.00 & 18.00 * Sönd 3 juli 18.00 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar