lördag 16 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-17 01:00


Kuppen i Turkiet falskt flagg? - Det finns många på nätet som tror att nattens försök till militärkupp i Turkiet i själva verket var ett falskt flagg. 

Halalslakt - Muslimsk halalslakt på får i Storbritannien filmad med dold kamera.


Vi lever i den sista tiden - Sista tiden har det hänt så mycket som jag inte har hunnit skrivit något om på bloggen. Hur ska jag kunna ha hunnit med detta? Det ena illdådet sker efter det andra. 


Gud är demokrat - När du blir frälst genom tron på Jesus och kommer med i Guds församling så kommer du inte in i en diktatur utan i en demokrati! 


Var vaksam inför hatretorikens snaror - Av Berndt Isaksson Bild: Aftonbladet.se. Vad är det direkta syftet när Islamiska Staten (IS) uppmanar till terrordåd i exempelvis Frankrike? 

Statskupp i Turkiet - Många döda och skadade efter att Turkisk militär försökte ta makten över landet i en misslyckad statskupp.


Hallels sista dans - Läsarmejl Lars Enarson13-åriga mördade Hallel Yaffa Ariel med sin mamma Rina.På morgonen den 30 juni knivhöggs 13-åriga Hallel Yaffa Ariel till döds i Kiryat Arba i Israel av en 17-årig palestinsk terrorist medan hon låg och sov i sin säng. 


Vi behöver en ny reformation - Några av frikyrkans problem, som behandlas i denna nya och utmanande bok:Våra gudstjänster är förutbestämdaFörsamlingen övergår till föreningslivAndens gåvor blir alltmer sällsyntaVi berättar inte frimodigt om vår troNattvarden är en ceremoni istället för måltid

David Wood: Allah hatar oss - Enligt Bibeln älskar Gud alla människor men enligt Koranen älskar inte Allah de som inte är muslimer.


Muslimskt terrordåd under Frankrikes nationaldag - En muslim körde ihjäl människor med lastbil och dessutom sköt ihjäl flyende på en två kilometer lång sträcka på en strandpromenad i Nice, Frankrike.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar