måndag 11 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-12 00:58


Jesu uppryckande är garanten för vårt uppryckande - Utan Jesus skulle det inte finnas något uppryckande. Jesus har gått före och han är garanten för vårt uppryckande!

يسوع يريد أن يخلصك. - En arab förkunnar på arabiska att Jesus vill rädda dig i ett torgmöte i Skärholmen.


Kristna antisemitiska sajter - Jag har stött på hemska webbsidor på nätet som är av så kallade "kristna". De är mycket otäcka och antisemitiska. 

Guds Ord är i Bibeln - Fantastisk torgpredikan bland folkvimlet framför Skärholmens T-banestation.


Vill du klona din hund, katt, gris eller häst? - För 20 år sedan föddes det klonade fåret Dolly. Tusentals djur har sedan blivit klonade. I dag finns det bland annat företag som klonar husdjur.

Del 1: Tommy Hicks syn om Ändetidens Väckelse - Läsarmejl av nilsVill med den kände evangelisten Tommy Hicks profetiska syn 25 Juli 1961 ge Skeptiska och Modlösa läsare, Hopp, Glädje och insikt i Guds planer.


Ryssland förbereder sig - Av Holger NilssonVad är det som händer i Ryssland? Det är många bedömare som är oroliga inför den stora militära upprustning som pågår där. 

Börjar det snart - eller har det redan börjat? - Läsarmejl av MariaJust nu finns det en grupp i usa som har skjutit poliser. Några personer sitter i fängelse och en av dem har sagt att han vill skjuta vita människor - särskilt officerare. Det är protester och demonstrationer i staden Dallas på grund av detta. Samtidigt är president Obama i Polen för att ha ett möte med Nato. Enligt bilder från Israeli News rullar det ryska tanks på gränsen till Ukraina.


Denne man är Antikrist - Antikrist är en människa men han kommer leda över en organisation ett system eller ett politiskt system. Han kommer vara en världsdiktator med politiska och religiösa ambitioner.

Jesus visade sin kärlek för dig på korset - Fantastisk predikan av en invandrare på Sergels torg i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar