fredag 15 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-16 01:00


Gud är demokrat - När du blir frälst genom tron på Jesus och kommer med i Guds församling så kommer du inte in i en diktatur utan i en demokrati! 


Var vaksam inför hatretorikens snaror - Av Berndt Isaksson Bild: Aftonbladet.se. Vad är det direkta syftet när Islamiska Staten (IS) uppmanar till terrordåd i exempelvis Frankrike? 

Statskupp i Turkiet - Turkisk militär har tagit makten över landet efter en statskupp.


Hallels sista dans - Läsarmejl Lars Enarson13-åriga mördade Hallel Yaffa Ariel med sin mamma Rina.På morgonen den 30 juni knivhöggs 13-åriga Hallel Yaffa Ariel till döds i Kiryat Arba i Israel av en 17-årig palestinsk terrorist medan hon låg och sov i sin säng. 


Vi behöver en ny reformation - Några av frikyrkans problem, som behandlas i denna nya och utmanande bok:Våra gudstjänster är förutbestämdaFörsamlingen övergår till föreningslivAndens gåvor blir alltmer sällsyntaVi berättar inte frimodigt om vår troNattvarden är en ceremoni istället för måltid

David Wood: Allah hatar oss - Enligt Bibeln älskar Gud alla människor men enligt Koranen älskar inte Allah de som inte är muslimer.


Muslimskt terrordåd under Frankrikes nationaldag - En muslim körde ihjäl människor med lastbil och dessutom sköt ihjäl flyende på en två kilometer lång sträcka på en strandpromenad i Nice, Frankrike.

Börsen högre nu än innan Brexit - All den lögnaktiga propagandan om Brexit, (om att Storbritannien lämnar EU), att världen i princip skulle gå under var inget annat än lögn!

Muhammed led av svart magi - En debatt mellan den kristne David Wood och imamen Jala. Debatten vinns naturligtvis av den kristne. Svensk text.

Video: Krismöte inför Pride - En avslöjande video om spelet bakom kulisserna varför de stora IT-jättarna tystar yttrandefriheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar