lördag 2 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-03 00:58


TV2020 i Maskinhallen i G:A Hjälmseryd - http://tv2020.se/play TV2020 filmar mötet i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd söndagen 3 juli klockan 18.00. Kanske sänder de också direkt över nätet!

Barnabön - Nenne & Ted - Nenne & Ted spelar och sjunger "Barnabön" i Salomonssons Maskinhall i Gamla Hjälmseryd 1 juli 2016.

Hur enkelt det är att bli frälst - Ove Pettersson - Ove Pettersson predikar i gamla Hjälmseryd hur enkelt det är att bli frälst.


Vi behöver en ny reformation - Lennart Magnerots högaktuella bok: Vi behöver en ny reformation.


Till en stad jag är på vandring - Lindbergarna - Lindbergarna spelar i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd ledda av Nenne: Till en stad jag är på vandring.


Jag är så glad att han frälste mig - ukulele - Christer Åberg spelar ukulele och sjunger tillsammans med Lindbergarna i Salomonsson maskinhall.


Facebooks obehagliga funktion - Facebook har en mycket obehaglig funktion som spårar dig och dina blivande Facebookvänner.

En sådan frälsning - Gösta Karlsson - Väckelserop av bibelläraren Gösta Karlsson. 


Brexit – Guds dom över EU - Läsarmejl av Lars Enarson  Brexit kommer att leda till större kaos och upplösning i världen. Precis som President Obama kommer att lämna efter sig en värld i kaos och upplösning. Detta bereder världen för Antikrist och Messias ankomst. 


Hebreiska med Daniela och Hanna - Vill du lära dig hebreiska? Har du kanske redan en längre tid velat lära dig modern hebreiska men hittar ingen kurs nära dig? Eller kanske du inte vill pendla genom stan för att komma till kursplatsen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar