fredag 8 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-09 00:58


Får en skild gifta om sig? - Men jag kan säga så här mycket att jag skulle aldrig kunna säga till någon: "Du får inte gifta om dig", eftersom jag vill inte följa villoandar och onda andars läror!


Onda andar intar Barnens ö - Bild: norrteljetidning.se. Den nyandliga rörelsen Ayahuasca Inner Evolution Retreat som brukar droger för att få halucinationer hyr en byggnad mitt i kolloverksamheten på Barnens ö.


Lindbergarnas sommar-underhållning -


Frälsarkransen är från Djävulen - Frälsarkransen är ett radband med 18 pärlor som används för meditation. Det är Martin Lönnebo som har lanserat frälsarkransen. År 2008 var han en frimurare av 10:e graden.

Var på er vakt mot falska herdar i fårakläder - Läsarmejl av Gunnel Lundström 

Del 2 Ron Whites syn om Väckelsen och Uppryckelsen - Läsarmejl av nilsEfter att Gud försvarat Israel mot Rysslands och Arabländernas anfall, såg han hur de ryska trupperna i Europa hastigt flyttades därifrån.


Videokavalkad från Salomonssons Maskinhall 2016 - Varsågoda! 20 videofilmer från Salomonssons Maskinhall i Gamla Hjälmseryd 2016! Med mycket sång, musik, tal, vittnesbörd, predikan och undervisning!

Vilken nåd så stor och rik - Emilia Lindberg sjunger "Vilken nåd så stor och rik" i Salomonssons Maskinhall i Gamla Hjälmseryd 2016.

Var vakna - Läsarmejl av Gunnel Lundström 

Gud kallade oss till omvändelse - Läsarmejl av nils En lärorik och rannsakande förkortad Intervju i tidn. Dagen, 27 Maj 2016 med Magnus Persson, i United pingstförsamlingen Malmö, där en förändring ägt rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar