måndag 25 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-26 01:00


Pokémon - Djävulens fickmonster - Kaos i Sydneyförorten Rhodes då de letade efter pokemondemoner.Nej, vinn dina barn för Jesus så slipper de springa runt som besatta och utsätta sig själva och andra i fara på våra gator!


Jesus kommer snart - "Och se, jag kommer snart. Salig är den som håller fast vid profetians ord i denna bok."

Peter Ljunggren - Arkens mirakelkonferens - Kvällsmöte med Peter Ljunggren som predikar under mirakelkonferensen på församlingen Arken.


Evolutionsteorin och Big bang är lögner från helvetet - Efter en explosion stod det en splitter ny helikopter i skogen...


Homosexuell dödas åter igen av muslimska ISIS - En homosexuell man kastas mot en säker död från en hög byggnad av det muslimska ISIS.


Syndens vecka börjar - Stort säkerhetspådrag inför Stockholm Pride som börjar i dag.


En muslimsk medveten lögn som kallas Taqqiyya - Bild: Aftonbladet. När du läser om terrordåd som har skett de senaste tiden, och om kommande terrordåd, att de inte verkar vara muslimer eller ha en jihadistisk koppling, så kan det helt enkelt vara en medveten muslimsk lögn som kallas Taqqiyya.

Chibok - Fädernas berättelser - I april 2014 kidnappades över 200 flickor, från en skola i Chibok, Nigeria, av islamister från den jihadistiska gruppen Boko Haram. Flickorna saknas fortfarande. Deras föräldrar är fortfarande i sorg. Det här är fädernas berättelser.


En Vision om de Kvarlämnade efter Uppryckelsen - 2 - Läsarmejl av Nils Efter uppryckandet. Bilden är från den äldre filmen Left behind.När nu polismyndigheterna talat med de ledande om orsaken till detta massförsvinnande av både barn och äldre, och det blev konstaterat att det var Kristendomen som var orsaken - då förbjöds all kristen verksamhet och sammankomster, och med hot om dödsstraff att nämna Jesu namn. 


Bomb exploderade i tysk restaurang - Bild: Svt.se. En person har dödats i en explosion på en restaurang i Ansbach utanför Nürnberg i Tyskland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar