söndag 3 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-04 00:58


Herrens sju högtider - Göran Duveskog - Högintressant undervisning av Göran Duveskog! Israelkännaren Göran Duveskog från Bollnäs undervisar om Herrens sju högtider i Salomonssons Maskinhall i Gamla Hjälmseryd.


Demonisk musik i festivalerna ger våldtäkter - Bild: Aftonbladet. En av artisterna var utklädd till en djävul. Han hade horn på pannan och hans överkropp var målad röd. När de spelade så våldtogs en kvinna i publikhavet.


Feminismens djävulskap - Av Maria Hallman  Finns det inga mäktiga gudsmän i Sverige som vågar säga ifrån och stå upp mot det "feministiska djävulskapet" både i samhället och i kyrka? 


TV2020 i Maskinhallen i G:A Hjälmseryd - http://tv2020.se/play TV2020 filmar mötet i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd söndagen 3 juli klockan 18.00. Kanske sänder de också direkt över nätet!

Barnabön - Nenne & Ted - Nenne & Ted spelar och sjunger "Barnabön" i Salomonssons Maskinhall i Gamla Hjälmseryd 1 juli 2016.

Hur enkelt det är att bli frälst - Ove Pettersson - Ove Pettersson predikar i gamla Hjälmseryd hur enkelt det är att bli frälst.


Vi behöver en ny reformation - Lennart Magnerots högaktuella bok: Vi behöver en ny reformation.


Till en stad jag är på vandring - Lindbergarna - Lindbergarna spelar i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd ledda av Nenne: Till en stad jag är på vandring.


Jag är så glad att han frälste mig - ukulele - Christer Åberg spelar ukulele och sjunger tillsammans med Lindbergarna i Salomonsson maskinhall.


Facebooks obehagliga funktion - Facebook har en mycket obehaglig funktion som spårar dig och dina blivande Facebookvänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar