onsdag 6 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-07 00:58


Har du Jesus är du garanterad för evigheten - Jesus är en verklighet och han vill frälsa och förvandla hela ditt liv!


Ändetidens tidslinje - Av Mikael Walfridsson Den yttersta tiden, de sista dagarna, dagarnas ände, och denna tidsålders slut, är olika begrepp vi möter i Guds ord som har olika betydelse i förbindelse med den sista tiden, och Jesu återkomst till den här världen.

Mest av allt - Ted Sandstedt - Ted Sandstedt sjunger Mest av allt (I Love You Because) i Salomonssons Maskinhall i Gamla Hjälmseryd.

Bruno Johansson - inledningsord - Bruno Johansson - inledningsord i Salomonssons Maskinhall.

Det finns ingen Gud så stor som du - Sivert Lindberg spelar dragspel och sjunger i Salomonssons Maskinhall i Gamla Hjälmseryd: "Det finns ingen Gud så stor som du".

Tankar om Jesu återkomst - Läsarmejl av nils 

Vi bär alla drömmar om att finna lyckan - Nenne Lindberg sjunger och berättar historier om bland annat Målle Lindberg i Salomonssons Maskinhall i Gamla Hjälmseryd.


Falsk annons om Jesu återkomst - Av Holger Nilsson  Vi brukar inte uttrycka oss med hårda ord men ibland kan det behövas göra undantag. Såsom i detta fall där en organisation hade ovanstående text i en annons.


1723 människor dödades under ramadan 2016 - Jesus säger i Bibeln att det är Djävulen som stjäl, slaktar och dödar. När muslimer mördar gör de inte Guds vilja, utan Djävulens!


Israels avtal med Turkiet ett tidstecken? - Av Lars Enarson Erdogan har förvandlat Turkiet till en fundamentalistisk muslimsk stat fientligt inställd till Israel. Nyligen ingick Israel ett avtal med Turkiet som innebär att man nu återupprättar fulla diplomatiska förbindelser mellan varandra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar