fredag 29 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-30 01:00


Christer Åberg predikar för kossorna - När jag var ute i skogen och talade in en predikan i mobilen kom det några kossor som ville höra vad jag hade att säga. 

Mannen på den vita hästen - Läsarmejl av nils Rösten från Ängeln säger: "Denne man är mannen på den vita hästen. "


Pride - årets onaturliga spektakel - Av Holger Nilsson Bild: lajkat.aftonbladet.se.I normala fall och hos sunda människor så döljer man sitt könsorgan – men inte här – i årets onaturliga spektakel.


Allah - månguden - Månguden från alla fyra sidor. Notera månskäran snidat på bröstet.De trodde att Allah, månguden, var den störste av alla gudar. Muhammed bestämde att Allah också var den ende guden. Den muslimska trosbekännelsen är inte "Allah är stor" utan "Allah är den störste" (alltså störste bland gudarna). 


Barn namnges efter demoner - Bild: Aftonbladet.Föräldrar har nu börjat namnge sina barn efter demonerna i Pokémon-spelet.


Spelade Pokémon Go - dog! - Bild: tv2.dk.En man har dödats Danmark efter att ha spelat mobilspelet Pokémon Go. Det är det första dödsfallet i Norden.

1000 punkter vad du behöver göra -


Mansstaden - Del 2: Flykten från Sodom - På grund av deras otro var inte svärsönerna med när Lot och hans familj flydde från Sodom. Svärsönerna gick under tillsammans med alla de andra männen i staden. 


Vädret ett tidstecken - Kraftiga skyfall kommer att bli allt vanligare i Sverige i framtiden. Det faktum att det blivit varmare är en bidragande faktor till att oväder uppstår. 


Sverige behöver Jesus - Jesus är den enda räddningen för Sverige och han är den enda räddningen för dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar