tisdag 26 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-27 01:00


Antikrist avslöjad i Bibeln - Vi ser alltså tydligt i Bibeln att Antikrist är en romare, som kommer från den Katolska kyrkan och är en katolik.


Tommy Dahlman har slutat på Kanal 10 - Bild: Tommy Dahlmans blogg. Predikanten Tommy Dahlman har slutat på den kristna tv-kanalen Kanal 10. 


Ebba Busch Thor, gaytåget kan vara en dödsfälla - Av Maria Hallman Varning: Ebba gå INTE i Gay tåget på lördag, det kan vara en dödsfälla.  


Präst halshuggen i fransk kyrka - Bild: Expressen.Två män beväpnade med knivar tog gisslan i fransk kyrka idag. En präst blev halshuggen.


Pokémon - Djävulens fickmonster - Kaos i Sydneyförorten Rhodes då de letade efter pokemondemoner.Nej, vinn dina barn för Jesus så slipper de springa runt som besatta och utsätta sig själva och andra i fara på våra gator!


Jesus kommer snart - "Och se, jag kommer snart. Salig är den som håller fast vid profetians ord i denna bok."

Peter Ljunggren - Arkens mirakelkonferens - Kvällsmöte med Peter Ljunggren som predikar under mirakelkonferensen på församlingen Arken.


Evolutionsteorin och Big bang är lögner från helvetet - Efter en explosion stod det en splitter ny helikopter i skogen...


Homosexuell dödas åter igen av muslimska ISIS - En homosexuell man kastas mot en säker död från en hög byggnad av det muslimska ISIS.


Syndens vecka börjar - Stort säkerhetspådrag inför Stockholm Pride som börjar i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar