tisdag 12 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-13 00:58


Stöd apg29 med pengar - Allt på apg29 är gratis. Jag låter till och med andra göra reklam på bloggsajten gratis. Men det kostar ganska mycket att driva apg29. Om du vill stödja apg29 med pengar kan du göra det på två sätt. Swish: 070-935 66 96  PayPal:  Tack och Gud välsigne dig! Christer Åberg www.apg29.nu


Forskare kan plantera in falska minnen - Forskare kan plantera in falska minnen i din hjärna – och det finns kvar i flera månader!


Pride är synd - "Stolthet går före undergång och högmod går före fall." (Ords 16:18)


Förblindade teologer om Bibelns profetior - Av Holger Nilsson Föraktet och förkastandet av Bibelns profetior framkommer allt mer och tydligt. Ett sådant exempel kunde man ta del av i Dagen den 6 juli. Vi bemötte denna insändare.


Stockholm Pride handlar bara om sex - Den 25 – 31 juli 2016 är det åter igen dags för den syndiga och gudlösa festivalen Stockholm Pride.


Endast Jesus kunde och kan bota alla sjukdomar - Torgpredikan från Sergels torg i Stockholm.


Jesu uppryckande är garanten för vårt uppryckande - Utan Jesus skulle det inte finnas något uppryckande. Jesus har gått före och han är garanten för vårt uppryckande!

يسوع يريد أن يخلصك. - En arab förkunnar på arabiska att Jesus vill rädda dig i ett torgmöte i Skärholmen.


Kristna antisemitiska sajter - Jag har stött på hemska webbsidor på nätet som är av så kallade "kristna". De är mycket otäcka och antisemitiska. 

Guds Ord är i Bibeln - Fantastisk torgpredikan bland folkvimlet framför Skärholmens T-banestation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar