söndag 24 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-25 01:00


Vildåsnorna och Jesus - Christer Åberg kommentera de senaste i raden av muslimska terrordåd och uppmanar att ta emot Jesus.

Pokémon Go är en styggelse - Läsarmejl av Fregoran 


Bakgrunden till Reformationsbibeln - I början av 1994 startades arbetet med Reformationsbibeln. Huvudskälet för detta bibelsällskaps tillkomst är övertygelsen att Herren har bevarat sitt Ord. 


Gravid kvinna dödades i macheteattack i Tyskland - Bild: Expressen.En gravid kvinna dödades och skadade andra i en macheteattack i den tyska staden Reutlingen på söndagen. 


Sonboly pro-turkisk Islamist? - En ung Ali Daud Sonboly som mördade och skadade många i München, Tyskland.Det sprids nu olika uppgifter huruvida han var en muslimsk terrorist eller ej, men ingen ska få mig tro att en som ropar "Allahu akbar" när han skjuter ihjäl oskyldiga barn på McDonalds inte är en muslimsk terrorist.

Frimurare i rymden - Astronauter i rymden gör hemliga frimurarhälsningar.

Jag har beslutat att följa Jesus - Den gripande sanna berättelsen om sången "Jag har beslutat att följa Jesus", då en hel familj dödades för sin tro på Jesus.


Tror på Gud men inte vuxendöpt - frälst ändå? - Är man frälst och räddad om man tror på Gud men inte är vuxendöpt? Christer Åberg ger ett klart och tydligt svar på frågan!


Djävulen slaktar i Kabul - Precis jag har skrivit färdigt förra artikeln och publicerat den såg jag det här på Expressen:"Just nu: Minst 60 döda i Kabul - IS tar på sig dådet." Bild: Expressen.Djävulen är verkligen lös! Finns det någon frälsning? Ja, genom Jesus Kristus!


Frågetecken kring München-attentatet - Det var Ali Sonboly som utförde nattens terrorattentat i Tyskland. Bild: Aftonbladet. Det var en ensam 18-årig gärningsman från Iran med dubbelt medborgarskap som utförde terror attacken i München. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar