lördag 9 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-10 00:58


Denne man är Antikrist - Antikrist är en människa men han kommer leda över en organisation ett system eller ett politiskt system. Han kommer vara en världsdiktator med politiska och religiösa ambitioner.

Jesus visade sin kärlek för dig på korset - Fantastisk predikan av en invandrare på Sergels torg i Stockholm.


Judar stöder Trump - En senior rådgivare till Donald Trump, David Friedman, gick nyligen ut i israelisk tv och sade att Trump skulle ge Israel mer militär hjälp än vad Barack Obama har gjort. 

Hatmord på muslimer kommer att ske i Sverige - Jag tror att det kommer ske mord i Sverige på muslimer av det enda skälet att de är muslimer.


Får en skild gifta om sig? - Men jag kan säga så här mycket att jag skulle aldrig kunna säga till någon: "Du får inte gifta om dig", eftersom jag vill inte följa villoandar och onda andars läror!


Onda andar intar Barnens ö - Bild: norrteljetidning.se. Den nyandliga rörelsen Ayahuasca Inner Evolution Retreat som brukar droger för att få halucinationer hyr en byggnad mitt i kolloverksamheten på Barnens ö.


Lindbergarnas sommar-underhållning -


Frälsarkransen är från Djävulen - Frälsarkransen är ett radband med 18 pärlor som används för meditation. Det är Martin Lönnebo som har lanserat frälsarkransen. År 2008 var han en frimurare av 10:e graden.

Var på er vakt mot falska herdar i fårakläder - Läsarmejl av Gunnel Lundström 

Del 2 Ron Whites syn om Väckelsen och Uppryckelsen - Läsarmejl av nilsEfter att Gud försvarat Israel mot Rysslands och Arabländernas anfall, såg han hur de ryska trupperna i Europa hastigt flyttades därifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar