måndag 18 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-19 01:00


Yxman högg vilt på tåg i Tyskland - Bild: Aftonbladet.Många är allvarligt skadade efter att en afghansk man på 17 år huggit med en yxa på ett tåg Tyskland under måndagskvällen. 


Profetisk syn: Nordens allvarliga läge - Läsarmejl av nils Profetisk syn, hösten 1986, angående Nordens allvarliga läge.


Bergs slussar - Gamla slussportar.Dessan och jag hälsade på hennes kusiner i Linköping. Då besökte vi också Bergs slussar, Göta kanal. Här står jag vid gamla slussportar som användes förr i tiden.

Kravallutrustad polis i Uppsala - "Under lördagsnatten patrullerade kravallutrustad polis med sköldar och hjälmar på gatorna", skriver Aftonbladet. Var då? I Turkiet? I Frankrike? Nej, i Uppsala i Sverige!


Världen efter den sista blodmånen - Av Berndt Isaksson Hur har sedan händelseutvecklingen varit i vår värld efter den sista blodröda månen? Med ett ord: Dramatisk.


Sveriges EU-avgift 2016 -

Många döda i våldsdåd i Sverige i år - Under första halvåret dödades 48 personer i våldsdåd i Sverige, enligt en sammanställning som Sveriges Radios program "I lagens namn" har gjort.


Superman är korkad - Superman får grön kryptonit i filmen Batman v Superman: Dawn of justice.Jag tycker att Superman (Stålmannen) är den mest korkade superhjälte som finns! Gång på gång går han i fällan med grön kryptonit.


Bilden: Flickan med boken - Den översta bilden är manipulerad, men inte den understa. Båda bilderna är talande och tillsammans blir det en ohygglig avslöjande slutsats.

Den talande åsnan - I Bibeln berättas det om en talande åsna. När denna åsna på videon kommer fram säger han "hello"? Eller säger han möjligen "My name is Loo"?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar