lördag 23 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-24 01:00


Tror på Gud men inte vuxendöpt - frälst ändå? - Är man frälst och räddad om man tror på Gud men inte är vuxendöpt? Christer Åberg ger ett klart och tydligt svar på frågan!


Djävulen slaktar i Kabul - Precis jag har skrivit färdigt förra artikeln och publicerat den såg jag det här på Expressen:"Just nu: Minst 60 döda i Kabul - IS tar på sig dådet." Bild: Expressen.Djävulen är verkligen lös! Finns det någon frälsning? Ja, genom Jesus Kristus!


Frågetecken kring München-attentatet - Det var Ali Sonboly som utförde nattens terrorattentat i Tyskland. Bild: Aftonbladet. Det var en ensam 18-årig gärningsman från Iran med dubbelt medborgarskap som utförde terror attacken i München. 


För Sverige i tiden - Läsarmejl av Maria Gud sänder inte profeter för att döma - det gör Han själv - utan för att varna och för att leverera en lösning innan katastrofen är ett faktum. 


Video: Djävulen är lös i München, Tyskland - Människor har sökt skydd. Under tiden ekar skottlossningen... Bild: Youtube. Många är dödade och skadade då en terrorist har skjutit vilt omkring sig på tre olika platser i München, Tyskland.


Del1: En vision om Uppryckelsen - Läsarmejl av nilsDenna vision är hämtad från Nils Stålbergs bok: "Jesus Kommer Nu Är Du Redo",  från 1980-talet.


De religiösa villolärarnas motstånd - Dessa religiösa villolärare påstår att ropa på Jesus och ta emot Jesus inte är omvändelse, men de förvränger Bibelns Ord i sin blinda religiösa nit och har inte förstått att "ropa på Jesus" och "ta emot Jesus" är omvändelse!

Halshuggna och kastrerade i Bataclan - Det har framkommit hårresande detaljer efter islamattentatet mot nattklubben Bataclan i Paris i november 2015.

Han har öppnat pärleporten - Jag måste helt enkelt visa det här fantastiska klippet som jag precis hittade. Christian Sturesson spelar banjo och sjunger "Han har öppnat pärleporten" medan hans dotter Hanna är full gång.


Pojke halshöggs av skrikande muslimer - Varning: Mycket otäcka bilder!En videofilm visar hur USA-stödda muslimska syriska rebeller skär av en pojkes huvud medan de skriker "Allahu akbar". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar