fredag 22 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-23 01:00


Video: Djävulen är lös i München, Tyskland - Människor har sökt skydd. Under tiden ekar skottlossningen... Bild: Youtube. Många är dödade och skadade då terrorister har skjutit vilt omkring sig på tre olika platser i München, Tyskland.


Del1: En vision om Uppryckelsen - Läsarmejl av nilsDenna vision är hämtad från Nils Stålbergs bok: "Jesus Kommer Nu Är Du Redo",  från 1980-talet.


De religiösa villolärarnas motstånd - Dessa religiösa villolärare påstår att ropa på Jesus och ta emot Jesus inte är omvändelse, men de förvränger Bibelns Ord i sin blinda religiösa nit och har inte förstått att "ropa på Jesus" och "ta emot Jesus" är omvändelse!

Halshuggna och kastrerade i Bataclan - Det har framkommit hårresande detaljer efter islamattentatet mot nattklubben Bataclan i Paris i november 2015.

Han har öppnat pärleporten - Jag måste helt enkelt visa det här fantastiska klippet som jag precis hittade. Christian Sturesson spelar banjo och sjunger "Han har öppnat pärleporten" medan hans dotter Hanna är full gång.


Pojke halshöggs av skrikande muslimer - Varning: Mycket otäcka bilder!En videofilm visar hur USA-stödda muslimska syriska rebeller skär av en pojkes huvud medan de skriker "Allahu akbar". 

Ropa på Jesus - då blir du frälst! - Christer Åberg talar om Jesus och Antikrist i detta högaktuella klipp.


UD får inte neka könsneutrala pass - En federal domare i USA menar att könsidentifikation inte längre är självklart.


Sverige i Guds Vågskål - Yonggi Chos profetia - Läsarmejl av Nils "Om ni inte beder mer om en ny Väckelse kommer Fruktansvärda Krigstider över landet."


De två krigen i den sista tiden - Då Jesus kommer tillbaka ska det ske ett krig - Harmangedon kriget. Då Antikrist träder fram sker det i samband med Gog och Magog Kriget. Djävulen kommer alltså att förfalska Jesu återkomst då Antikrist träder fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar