söndag 17 juli 2016

Nyhetsbrev apg29 - 2016-07-18 01:00

Kravalutrustad polis i Uppsala - "Under lördagsnatten patrullerade kravallutrustad polis med sköldar och hjälmar på gatorna", skriver Aftonbladet. Var då? I Turkiet? I Frankrike? Nej, i Uppsala i Sverige!


Världen efter den sista blodmånen - Av Berndt Isaksson Hur har sedan händelseutvecklingen varit i vår värld efter den sista blodröda månen? Med ett ord: Dramatisk.


Sveriges EU-avgift 2016 -

Många döda i våldsdåd i Sverige i år - Under första halvåret dödades 48 personer i våldsdåd i Sverige, enligt en sammanställning som Sveriges Radios program "I lagens namn" har gjort.


Superman är korkad - Superman får grön kryptonit i filmen Batman v Superman: Dawn of justice.Jag tycker att Superman (Stålmannen) är den mest korkade superhjälte som finns! Gång på gång går han i fällan med grön kryptonit.


Bilden: Flickan med boken - Den översta bilden är manipulerad, men inte den understa. Båda bilderna är talande och tillsammans blir det en ohygglig avslöjande slutsats.

Den talande åsnan - I Bibeln berättas det om en talande åsna. När denna åsna på videon kommer fram säger han "hello"? Eller säger han möjligen "My name is Loo"?


Kuppen i Turkiet falskt flagg? - Det finns många på nätet som tror att nattens försök till militärkupp i Turkiet i själva verket var ett falskt flagg. 

Halalslakt - Muslimsk halalslakt på får i Storbritannien filmad med dold kamera.


Vi lever i den sista tiden - Sista tiden har det hänt så mycket som jag inte har hunnit skrivit något om på bloggen. Hur ska jag kunna ha hunnit med detta? Det ena illdådet sker efter det andra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar